För dig som vill uppleva något annorlunda

OBS! Hållfjällets turiststation håller stängt under återstoden av 2022.

En bit upp på fjället, över Ottsjöns västra strand, vid Hållfjällets fot, med utsikt över Anarisfjällen i öst via Rekhuvudet, Kösjön och Ånnsjön i väst, finns vi sedan 1940-talet. En lyxig oas med varmvatten, centralvärme, vedeldad bastu och fjällmat men med sparsam eltillgång och fläckvis mobiltäckning..

Kom till oss för värme och vila, levande ljus och sprakande brasa. Hos oss står tiden still. Vi erbjuder boende med helpension i kurbitsmålande våningssängar. Kom ensam, i familj, som konferens eller i grupp. Vintertid har vi dagöppen servering för förbipasserande. Värm dig vid brasan med en mustig soppa eller en nybakad bulle.

Till oss kommer man med skidor, snöskor, skoter, hundspann eller annat snöfordon. Från spårcentralen i Ottsjö är det 8 km. Från vändplan i Edsåsdalen är det 12 km.

Sportstugan och Stallet är utrustade för självhushåll. Var stuga har 8-bäddar, vedspis för värme, gasolspis för maten, täcken o kuddar - komplett utrustning för en kort eller längre vistelse.

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

0647-341 60 (Ottsjö Fjällhotell) eller 0647-340 49 (endast vintertid när stationen är bemannad, med reservation för svajig förbindelse)

Varmt välkomna till oss på Hållfjällets Turiststation